Nike Air Huarache Roze bij wholesale prijs

Discuss about anything related to wuxia.
Post Reply

Topic author
bradleyzaq1
Newcomer
Posts: 2
Joined: October 11, 2017 at 3:51 PM

Nike Air Huarache Roze bij wholesale prijs

Post by bradleyzaq1 » October 11, 2017 at 3:52 PM

Image

Enkele dagen geleden hebben we een aankomende versie van de Nike Air Huarache Roze bij wholesale prijs rockin een iets andere constructie voorgesteld als het gaat om de materialen die op de bovenkant worden gebruikt. We hebben nu nog een andere kleurweg gemaakt van dezelfde constructie, maar deze is nu beschikbaar voor aankoop! Laten we eens kijken naar deze Nike Air Huarache Premium! Het eerste wat je opmerkt, is dat de kleurblokkering op dit paar een beetje anders is dan de release, die je van de Huarache gezien hebt. Een opvallend verschil op de schoen is dat het eindigt met een ballistische nylon constructie voor de toebox, iets waar we niet op de Huarache zien zien.

Waar zijn alle Nike Air Huarache oranje dames fanatici bij? Als u een schoon nieuw paar wilt ophalen, kijk dan eens naar de onlangs gepubliceerde Nike Air Huarache Premium Neutral Gray. Deze premium versie van de schoen is gekleed met een bovenkant samengesteld uit een neopreen sokkel en een premium suède basis . De overlays en eyestay komen ook in suède, terwijl de hielkooi in TPU mode komt. De hele sneaker van hoofd tot teen steekt een Neutrale Grey colorway, dit omvat ook de veters, voering, branding en sole unit.There is een nieuwe colorway van de Nike Air Huarache die net vrijgelaten heeft, wat een must-cop voor fans van het silhouet kan zijn .De stoute tint geeft een uitgesproken uitstraling met de afgewerkte afwerking, omdat het tegen een frisse witte middelzooleenheid wordt gecompenseerd om het gewaagde, maar ondergeschikte ontwerp af te ronden.

Deze laatste look voor de Nike Air Huarache Wit te koop kan je denken aan Bordeaux, dankzij de mix van zwart, donkergrijs en maroen tinten. De oorspronkelijke Huarache-loper lijkt inderdaad een beroemd kleurenschema te lenen van de eerste Air Jordan om Huarache-technologie, de Air Jordan 7, te gebruiken met deze Bordeaux-achtige look. Officieel, 'Night Maroon' voor de schaduw van kastanjebruin op de Huarache bootie, is de nieuwste colorway van de klassieke lopende schoen ook voorzien van zwart mesh en Anthracite synthetisch leer, terwijl de middenzoolcontrast in helderwit. De "Night Maroon" Air Huarache komt nu bij selecte Nike Sportswear-retailers in Europa, dus verwacht ze binnenkort hier in de VS.

Nike Sportswear debuteert hun laatste premium-editie van de Nike Air Huarache Zwart Koop online in haar nieuwste Mica Green-kleurweg. Deze release wordt los van de traditionele synthetische lederen bout van de schoen en vervangt het met nubuck, terwijl de neopreen bootie en TPU hieltreksteun blijven. De schoen beschikt over een Mica Green bovenkant met zwarte details en bijpassende rubberen zool. Deze Nike Air Huarache Premium is gekleed in een mix van Metallic Armory Navy, Black en Squadron Blue kleurenschema. De schoen is voorzien van verschillende tinten Blue, die de bovenkant met zwarte suède overlays en een metallic afwerking op de midsole bedekken. De rest van de schoen is hetzelfde, waardoor het komt met leren overlays, een neopreen bootie en de hielkooi.

De Nike Air Huarache Blauw Online winkelen is terug met een nieuwe zomervibe. Tinker Hatfield's 1991-klassieker heeft meer transformaties gezien dan veel silhouetten in de archieven van Nike Sportswear nadat ze in 2013 teruggevoerd werd naar het universele applaus. De laatste aflevering maakt gebruik van een premium geperforeerd leer in deze verleidelijke vrouwen exclusieve. De Atomic Pink monochromatische schaduw stralt een zekere pastelopulence perfect voor het Lente 2016 seizoen, omdat de hokkooi en overlays worden gecamoufleerd door een bijpassende schaduw doorheen het neopreen- en leeraanbod. Vind dit paar bij selecte winkels zoals Titolo nu. Dat betekent dat er sprake is van goede dingen die uiteindelijk door de kraken glijden, en weken en zelfs maanden na het loslaten zitten.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest